easy site builder

Refurbished laptops

Uw perfecte zakenpartner

Refurbished beter
dan tweedehands laptop

U bent bij beiden niet de eerste eigenaar, maar er is wel degelijk een verschil. Een gereviseerde laptop wordt pas verkocht wanneer deze uitgebreid is gecheckt en voldoet aan de eisen.

VTV voert deze controles uit en zorgt ervoor dat uw refurbished laptop zowel van binnen als van buiten schoon is. Deze is daardoor vaak zo goed als nieuw en een betere keuze dan een tweedehandse laptop.

Zakelijke laptops
van Dell & HP

Wij bieden u refurbished laptops voor veelvuldig zakelijk gebruik. Zakelijke laptops met een stevige behuizing en betrouwbare software en hardware, die langer mee gaan dan de standaard laptop.

De beste keuze voor de zzp'er, het mkb en grootzakelijk zijn de zakelijke modellen van Dell en HP. Deze modellen zijn de veiligste, meest beheerbare en betrouwbaarste laptops voor het bedrijfsleven.

Refurbished laptops en notebooks, 
bel ons voor de actuele voorraad

Bescherming refurbished laptop

Na de aanschaf van uw nieuwe laptop biedt VTV u opties om de bestanden op uw laptop te beschermen. U kunt kiezen voor een virusscanner, maar ook voor een online backup. Met een online backup raakt u uw data niet kwijt bij onvoorziene problemen als een inbraak of een hack. 

Online backup
geen dataverlies bij gecrashte computers
of virusssen

VTV Computers

Grootschoterweg 71
6023AP Budel Schoot

info@vtv.nl
+31 (0)6 28 87 96 15

Openingstijden

VTV Computers is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wij houden iedere werkdag onze pauze tussen 13.00 en 14.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 14.00 tot 17.00 uur.