easy website builder

Online Backup

Geen dataverlies bij onvoorziene problemen

Onbeperkte data storage

Een online backup van al uw bestanden. Alle gewenste documenten, foto's en video's zijn optimaal beveilgd.

Automatische opslag

Het online backup systeem werkt 24/7 op de achtergrond en verwerkt mutaties in uw opgeslagen gegevens continu.

Beschermd opgeslagen

Uw data wordt opgeslagen op een beveiligde server. Uw bestanden zijn gecodeerd waardoor ze privé en veilig zijn.

Dubbele
backup

De online backup server bewaard maximaal 30 verschillende backup versies van een bestand. 

Business backup
automatisch een online backup van de bestanden
op uw server

Geen dataverlies bij brand, inbraak, crashes, hacks en virussen

Er zijn veel mogelijkheden waardoor u zonder bedrijfsgegevens en bestanden kunt komen. Met behulp van het online backup systeem van VTV Computers beschermd u uw organisatie tegen deze mogelijkheden.
Al uw data is opgeslagen op onze server, waardoor u altijd bij uw bestanden kan. Daarnaast zorgt de backup server ervoor dat er bij iedere mutatie een nieuwe versie van het bestand wordt opgeslagen. Een computervirus heeft daardoor geen enkel effect op uw bestanden. 

Ontdek al onze diensten

Veelgestelde vragen over backups

Met een backup maakt u een reservekopie van de bestanden (of systemen) op uw pc, laptop, netwerk of server. Deze reservekopie kan worden teruggezet wanneer het origineel is gewist, beschadigd of besmet door een virus. Een reservekopie dient op de juiste manier, het juiste tijdstip en het juiste backup medium te worden gemaakt. 

Met de cloud storage heeft u toegang tot de bestanden vanaf elk apparaat. U kunt deze bestanden aanpassen, delen en overdragen. Deze toegankelijkheid is echter vanuit security-oogpunt onverstandig. De cloud storage upload of synchroniseert niet altijd automatisch. Daarnaast biedt een online backup voordelen omdat een cloud storage vaak verweven is met de eigen ICT en daardoor gevoelig voor een hack of computervirus. 

Bij een online backup worden de bestanden van uw computer, laptop, netwerk of server via het internet automatisch opgeslagen op een externe locatie. Deze bestanden worden versleuteld opgeslagen. Bij VTV heeft u het voordeel dat u de beschikking heeft tot een onbeperkte opslagruimte en een backup server die tot 30 versies van een bestand opslaat. Hierdoor is deze backup ongrijpbaar voor hacks en computervirussen. 

VTV Computers

Grootschoterweg 71
6023AP Budel Schoot

info@vtv.nl
+31 (0)6 28 87 96 15

Openingstijden

VTV Computers is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wij houden iedere werkdag onze pauze tussen 13.00 en 14.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 14.00 tot 17.00 uur.